top of page

YeWa on perustettu 2015 ja se tarjoaa asiakkailleen eläinfysioterapia palveluita, ihmisten fysiikkavalmennuksia, agilityvalmennuksia, luentoja sekä koirien fysiikkaharjoituksia pääosin Kuopiossa, mutta myös muualla Suomessa.

Tämä yritys on perustettu rakkaudestani eläimiin. Eläinten terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen luo eläimelle turvallisen elinympäristön, ehkäisevät sairauksia, lisäävät toimintakykyä sekä parantavat terveyttä. Tämä on tärkeää  myös monelle eläimen omistajalle ja eläinfysioterapeuttina voin tukea, auttaa ja opastaa omistajaa eläimen terveyteen liittyvissä asioissa.

Yrityksen nimi YeWa tulee koirieni nimistä Yego ja Wanda. Pyörittelin erilaisia yrityksen nimiä ja pohtiessani yritykselle slogania niin silloin se oli siinä… YeWa on KiWa. Koirat Jesse ja Zara ovat myös yrityksen kantavia voimia vaikka heitä ei yrityksen nimessä mainitakaan. Yrityksen toiminta perustuu ammattitaitoon, mutta työtä tehdään hymyssä suin ja huumoria unohtamatta.

YeWa tekee yhteistyötä monen eri tahon kanssa. Yhdessä olemme enemmän! Yhteistyökumppaneita eläinfysioterapeutilla on mm. eläinlääkärit, eläintenhoitajat, eläintenkouluttajat, hierojat, dobokouluttajat, valmentajat, osteopaatit, naprapaatit, kiropraktikot, hyppytekniikkakouluttajat. Lähetteet tulevat kuitenkin pääosin eläinlääkäreiltä.

Vastaanottotilat ovat eläinsairaala 
Savon Murressa Kuopiossa.

Yrityksen graafiseen suunnitteluun liittyvät työt kuten logo ja kotisivut on suunnitellut media-assistentti Janni Makkonen.

Tmi YeWa

Klikkaa kuvaa

Niina Juurinen

Eläinfysioterapeutti

Our Team
bottom of page