top of page

Niina Juurinen

Kotisivut_minä_ja_yego.JPG

Olen iloinen ja energinen Savolainen immeinen. Kotoisin olen alun perin Orimattilasta, mutta Savo on vienyt sydämeni ja asustan tällä hetkellä Kuopiossa. Kotonani asustaa kolme koiraa, joista yksi on jackrussellinterrieri ja kaksi shetlanninlammaskoiraa. Harrastan monipuolisesti ja aktiivisesti koirieni kanssa, mutta päälajina tällä hetkellä on agility. Kisaan agilityssa Yego sheltin kanssa mini3 luokassa SM tasolla ja kun omat koirat loppuvat kesken niin aina löytyy kavereiden koiria, joiden kanssa harrastaa ja kisata. 

Olen valmistunut fysioterapeutiksi (AMK) 2005 Kuopiosta, jonka jälkeen olen toiminut yksityisillä lääkäriasemilla työfysioterapeuttina, pääosin työterveyshuollossa työikäisten ihmisten parissa. Työssäni ihmisten kanssa pääpaino on erilaiset tuki- ja liikuntaelin oireet ja ongelmat. Teen paljon työpaikkakäyntejä ja olen ergonomian asiantuntija. Arvioin työssäni ihmisten työkykyä ja teen tarvittaessa työkuntoisuustarkastuksia sekä arvioin fyysistä kuormittumista työssä.

Olen valmistunut myös MDT-terapeutiksi 2015.

 

 

Eläinfysioterapeutiksi erikoistuin 2017 (SAMK) Porista. Eläinfysioterapeutti on ammattikorkeakoulussa fysioterapeutin tutkinnon suorittanut henkilö (fysioterapeutti (AMK), Bachelor of Health Care, 210 pistettä, 3,5 vuotta), jolla on useiden vuosien eläinkokemus, ja joka on täydentänyt ammattitaitoaan eläinfysioterapiaopinnoilla. Tällä hetkellä eläinfysioterapeutteja koulutetaan SAMK:ssa Porissa. (Suomen eläinfysioterapeutit ry.)

Suomen eläinfysioterapeutit ry:n sivuilta löytää tietoja siitä kuka on eläinfysioterapeutti Suomessa sekä heidän yhteystietonsa.

2018 olen käynyt lisäkoulutuksen koirien mobilisointiin ja 2019 Animal fascial manipulation level I koulutuksen.

Toimin eläinfysioterapeuttina Kuopiossa, mutta käyn tekemässä eläinfysioterapeutin töitä ympäri Suomea.Hoidan tällä hetkellä pääosin koiria eläinsairaala Savon Murressa Savilahdessa.

Yego
Zara
received_341277324578416.jpeg
Spooky
bottom of page